CAM 4
Lancering Residentie Ferentino

Residentie Ferentino ligt in de groene rand van Brussel en heeft alle faciliteiten in de buurt of nabije omgeving. Het is dus de perfecte uitvalsbasis voor werk en vrije tijd.

Ben je op zoek naar optimaal wonen voor jezelf of als investering? Dan is Residentie Ferentino de ideale match! Een weldoordachte indeling, veel natuurlijk licht, vloerverwarming, ruime terrassen en een prachtige parktuin, dat zijn maar enkele van de vele troeven van dit nieuwbouwproject.

Er wordt uiteraard ook aan de toekomst gedacht: de appartementen worden op een efficiƫnte en duurzame manier van energie voorzien. Dit maakt het project meer zelfvoorzienend en minder afhankelijk van de schommelende energieprijzen.

(Dankzij de lage energiescore geniet je, onder voorwaarden, van een mooie korting op de onroerende voorheffing.)

Voor een nieuwbouwproject van Aeterra kiezen, is kiezen voor vrijheid. Vrijheid om je interieur, vloeren, sanitair en keuken volledig naar je eigen smaak in te richten. De ruime budgetten laten je toe voor een hoge afwerkingsgraad met duurzame materialen te kiezen.

Benieuwd om dit project tot in detail te ontdekken? Geef ons een seintje; we leggen de plannen en zetten de koffie graag voor je klaar!

CAM 1 INT
CAM 3