Wij ontwikkelen vastgoedprojecten

Over ons

Welkom bij Aeterra. Wij ontwikkelen vastgoedprojecten waar wonen, werken en ontspannen een perfect samenspel worden. Kwalitatieve vastgoedprojecten met stijlvolle architectuur die een meerwaarde betekenen.

Niet alleen voor de nieuwe bewoners, maar tevens voor de hele buurt. Met oog voor detail zetten we zorgvuldig de krijtlijnen uit van een aangename leef en werkomgeving voor iedereen.

Wij leggen ons voornamelijk toe op residentieel vastgoed en KMO-units. Voor beide trekken we resoluut de kaart van duurzaamheid en innovatie. We bouwen steeds met de meest ecologische technieken. Een visie op de lange termijn dus.

Residentieel vastgoed

We bouwen aan de ideale balans tussen wonen en werken, ontspanning en beleving.

Ons team zet in op het principe van het juiste project op de juiste plaats met een passie voor verfijnde architectuur. De omgeving speelt hier een buitengewoon bepalende rol. Zo creëren we aangename projecten voor bewoner en buurt.

Kmo-units

We stimuleren duurzaam ondernemen door goed doordachte kmo-units te ontwikkelen op strategische locaties.

Voor elk project kunnen we flexibel de doelgroep bepalen en aanspreken, van eenmanszaak tot multinational. Dit zonder de esthetiek en functionaliteit van het project uit het oog te verliezen. Immers, onze focus op mobiliteit en duurzaamheid leiden tot een kosten-efficiënt gebruik voor de eindgebruiker.

Team

Ondernemen in het vastgoed zit verweven in ons DNA.

Elke dag opnieuw dagen we onszelf uit om nog beter te doen dan gisteren.

We volgen de nieuwste technieken en trends op de voet. Rigoureus en doordacht selecteren we wat waar thuis hoort binnen het vastgoed. Dit is het motto waar we elke dag opnieuw voor gaan.

Team
 • Mathias Meert
  20210420 DSCF1959

  Mathias is vennoot en staat in voor de dagelijkse leiding van de groep met een focus op het commerciële luik en residentieel vastgoed. Mathias was eerder actief als vastgoedmakelaar binnen o.a. de ERA-groep, als Product Manager Real Estate binnen een financiële speler, als CEO van een Master Broker en is heden tevens actief in de renovatie van bestaand vastgoed.

  Met zijn opleidingen als vastgoedmakelaar, Master in Real Estate en Master in Financial Planning kan hij terugvallen op een brede vastgoed- en financiële achtergrond.

 • Carl Maes
  20210420 DSCF2013

  Carl is vennoot en staat in voor de dagdagelijkse leiding van de groep met een focus op het financiële aspect en vastgoed in het algemeen. Carl is sinds jaren actief in de vastgoedsector in binnen- en buitenland voor bedrijven zoals Jones Lang Lasalle, Petercam, PwC, Merril Lynch, Rockspring en Koramic Real Estate.

  Met zijn opleidingen Master in Real Estate Finance - Cambridge - en Master In Real Estate - Leuven - weet hij altijd zijn weg binnen complexe vastgoedvraagstukken.

 • Kevin Vanden Berghe

  Kevin is vennoot en betrokken bij de strategische beslissingen van de groep. Naast bedrijfsleider van een industriële kmo is Kevin actief in diverse KMO’s in verschillende sectoren waaronder vastgoedgerelateerde bedrijven. Samen met zijn broer Tim onderneemt Kevin in hun familiebedrijf.

  Als Master in Handelswetenschappen houdt hij van het structureren en optimaliseren van bedrijfsprocessen.

 • Tim Vanden Berghe

  Tim is vennoot en betrokken bij de strategische beslissingen van de groep. Naast bedrijfsleider van een bouwbedrijf is hij actief in diverse KMO’s onder andere in de industrie, bouwsector en vastgoed. Tim en Kevin zijn samen ondernemers in hun familiebedrijf.

  Tim zijn passie is innovatie. Als ondernemende burgerlijk ingenieur werpt hij graag zijn kritische blik op analytisch en technisch vlak.

 • LEER ONS BETER KENNEN.