AMS 1786 AET GRB 20240109 Beeld E
Ferentino

Dilbeek · Op slechts enkele minuten van Brussel, bouwen we 20 stijlvolle en eigentijdse appartementen en 1 handelsruimte.

Elk appartement beschikt over ruime en lichtrijke leefruimtes en terrassen. Daarnaast kan iedereen mee genieten van de grote privatieve, zuidwestgerichte tuin.

Bezoek de projectwebsite

Een oase van rust op een steenworp van Brussel

Residentie Ferentino is gelegen in Dilbeek. Een zeer mooie gemeente in de groene rand rond Brussel en de perfecte uitvalsbasis voor werk en vrije tijd. Van hieruit ruil je in enkele minuten het glooiende, groene landschap van het Pajottenland in voor het bruisende stadsleven.

Binnen een straal van 3km vind je winkels, scholen, sport, cultuur, natuur, restaurants én zelfs 1 van de grootste wellnesscentra van België. Het handelspand op het gelijkvloers van Ferentino wordt een moderne apotheek.

AMS 1786 AET GRB 20240109 Beeld A
OPTIMAAL WOONCOMFORT
AMS 1786 AET GRB 20240109 Beeld D

In Ferentino staat optimaal wooncomfort centraal. Elk appartement heeft een weldoordachte indeling en beschikt over vloerverwarming. In de leefruimtes is er veel natuurlijke lichtinval en de ruime terrassen bieden voldoende privacy en uitzicht op de prachtige parktuin.

Contacteer ons