Projecten
Rubano

Kruishoutem · In Kruishoutem bouwen we 22 luxueuze, moderne appartementen gelegen op een boogscheut van de dorpskern.

Elk appartement beschikt over een ruim terras met de nodige privacy en kan genieten van het prachtig aangelegde binnengebied. De gelijkvloerse appartementen beschikken over een privatieve tuin.

Bezoek de projectwebsite
PROJECT OVERZICHT
 • Investeringswaarde

  € 7 miljoen

 • Grondoppervlakte

  2.800 m²

 • Architecten

  Vertongen Architecten

 • Timing

  Start werken najaar 2021

 • Partners

  Studiebureau Engitop
  Ir. Luc Van Valckenborgh bvba

Centraal gelegen
in een groen decor

Rubano is de ideale woonplek voor jong en oud. Wie zoekt naar een combinatie van rustig wonen met de nabijheid van een gezellige dorpskern vindt hier zeker zijn gading. Op fiets- en wandelafstand bevinden zich een slager en bakker, een apotheek, een sporthal en school, bankkantoren…

Daarnaast is er de vlotte verbinding met de E17. Kruishoutem ligt centraal op de as tussen de steden Kortrijk, Gent, Waregem en Oudenaarde. Rubano ligt aan de voet van de Vlaamse Ardennen, de ideale streek om te verkennen met de fiets of te voet. Het vakantiegevoel-dichtbij-huis is nooit ver weg.

Ligging
GERAFFINEERD EN COMFORTABEL WONEN
Contact

De 22 appartementen zijn praktisch en comfortabel ingedeeld, en esthetisch aangenaam ontworpen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en een fijne afwerking. De ervaring van een uitgepuurd design met een warm thuisgevoel. De appartementen kunnen bovendien naar eigen smaak worden ingericht.

Wenst u meer informatie over dit project?

contacteer ons